Aflevering 8: Als Muziek In De Oren

Molloten,

De laatste keer dat de muzikale aanwijzing verwijst naar de afvaller. Voor de laatste keer kunnen we er met de muzikale aanwijzing achter komen wie de zevende afvaller is, daarna wijst de muzikale aanwijzing zoals vorig jaar waarschijnlijk weer naar de Mol. De nieuwe aanwijzing is Iron Man van Black Sabbath.straat2

Het feit dat er in Iron Man naar een man verwezen wordt, zou kunnen betekenen dat de vrouwen veilig zijn en dus sowieso in de finale zitten. Rik en Chris zouden dan op het randje bungelen. Rik nog iets extra, aangezien een deel van de tekst (running as fast as they can) kan verwijzen naar Rik die enorm snel door het cameraparcours manoeuvreert. Daarnaast is het nummer uitgebracht door Vertigo, wat het Engelse woord is voor hoogtevrees, waar Rik aan lijdt. Daarnaast is Iron Man een personage in de strip West Coast 58, waar Rik een shirt van droeg afgelopen aflevering.

Toch is er ook een hint die leidt naar Marlijn. Het liedje duurt in totaal 3:33. Dit zou kunnen verwijzen naar de derde kandidaat die het parcours aflegde (Marlijn) die in de derde opdracht (de foto’s) drie enveloppen inleverde. Marlijn zou volgens deze theorie afvallen, en het is zeker niet ondenkbaar.

Ook voor Chris is er een hint te vinden; Het nummer gaat over een tijdreiziger. In de toekomst redt hij de mensheid, maar wanneer hij terugreist, gaat het mis. Chris heeft met de verkiezing €2000 in de toekomst verdiend, en dus daarmee de pot gered.

Wat ons betreft vliegt Rik er komende aflevering als laatste voor de finale uit.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Een Reactie op “Aflevering 8: Als Muziek In De Oren

  1. Rik staat op de foto bovenaan de site ook nog met een shirt met daarop ‘Lucky three’s’, dus daar zou de duur van het nummer ook nog naar kunnen verwijzen…

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s