Aflevering 7: Titels

Molloten,

De titel van de zevende aflevering van seizoen 15 van Wie is de Mol? was spoorloos. Wie of wat was spoorloos en hoe kunnen we dit aan een mogelijke Mol koppelen?

Allereerst grapt Chris in de trein dat terwijl ze door een tunnel rijden ‘dat een van ons dan weg is.’ Het feit ‘dat er iemand weg is’ is een andere manier om te zeggen dat ‘er iemand spoorloos is. Een iets sterkere aanwijzing vinden wij het feit dat Margriet bij de Molverkiezing als enige niet verkondigd dat ze de Mol is. In het dorpje laat ze – als Mol – geen spoor achter. Spoorloos. Voor de rest hebben we nog vrij weinig hints weten te ontdekken. De hint naar Margriet vinden we het sterkst.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Een Reactie op “Aflevering 7: Titels

  1. Uit het AD van vandaag:

    De groep was Chris vorige week ineens even kwijt in een trein. De titel van die aflevering: ‘Spoorloos’. Maar let vooral op de volgende frappante beeldaanwijzing. In aflevering 1 zien we naast Chris ‘C15’ op de muur staan, dezelfde code verscheen vorige week op een treinhuisje waar Chris naar wees. In de tuktuk-opdracht van aflevering 2 verschijnt dit exact op het moment dat het klokje 15 minuten laat zien. Is Chris de Mol van dit 15de seizoen?

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s