Aflevering 7: Als Muziek In De Oren

Molloten,

Naast al het carnavalsgeweld dat zich in het zuiden afspeelt, moeten we onze blogs natuurlijk niet vergeten! Afgelopen vrijdag is er op Radio 2 weer een muzikale aanwijzing voor de afvaller van volgende week vrijgegeven. Deze is Confusion van New Order. De tekst die we te horen krijgen is ‘Ask me no questions, I’ll tell you no lies.’

Allereerst: het liedje is in 1983 uitgekomen, het geboortejaar van Marlijn. Alle andere kandidaten zijn in andere jaren geboren; Marlijn is de enige uit ’83. Ook gaf ze aan dat ze de test vrij verwarrend vond (‘Confusion’).

Een andere theorie slaat op onze deel-Mol Rik. Rik kreeg een onverwachte opdracht of een bevel van Art (een ‘New Order’), waardoor hij in de war was (‘Confusion’) en Rik loog over het bedrag dat hij voor de groepsvrijstelling betaald heeft (‘Ask me no questions, I’ll tell you no lies.’).

Voorlopig is Rik al een aantal keer aan het afvallen ontsnapt, maar nu is er een kans dat het toch staat te gebeuren. Marlijn is voor nu onze schot-voor-de-boeg-afvaller.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s