Aflevering 6: Als Muziek In De Oren

Molloten,

De muzikale aanwijzing – die verwijst naar de afvaller van volgende week – is vandaag 5 dagen bekend. Daarom gaan we zo snel mogelijk de meest plausibele theorieën behandelen in Als Muziek In De Oren. Deze keer is de muzikale aanwijzing Night Changes van One Direction.

Op 14 november vorig jaar werd dit nummer uitgebracht. Op diezelfde dag vorig jaar werd Margriet bekend gemaakt als laatste kandidaat aan Wie is de Mol?. Er is ook een aanwijzing naar haar maatje Martine. In de songtekst komt ‘Everything she never had she’s showing off’ voor. Vrij vertaald is dat ‘alles wat ze nooit had.’ Martine zegt dat ze de zwarte vrijstelling gehad heeft, maar heeft deze eigenlijk nog nooit in handen weten te krijgen. Er is ook nog een hint naar Marlijn: Night Changes (Nachtveranderingen) kan er op duidden dat Marlijn Rik vertelde dat hij beter geen geld uit de pot zou halen voor 2 jokers, maar uiteindelijk was het Marlijn zelf die het potgeld op tafel legde…

Het liedje staat op het album Four. Er was één iemand die met de vrachtwagens het getal 4 maakte: Rik van de Westelaken. Chris Zegers parkeerde als één van de snelsten in bij de eerste opdracht: ook de zin ‘driving too fast’ komt in het liedje voor. Voor beide mannen is dit echter niet als hint te beschouwen, aangezien in het liedje alleen maar ‘She (Zij)’ genoemd wordt. Rik en Chris zijn mannen, en kunnen dus – logischerwijs denkend – niet afvallen deze aflevering.

Even logisch redeneren. Het is dus een vrouw die eruit gaat, maar welke Mar-? Persoonlijk vinden we de hint naar Margriet het sterkst, maar met de hint van Marlijn weet je het ook niet. Qua positie in het spel lijkt het ons logischer dat Marlijn eruit gaat, maar zeker weten, doet niemand. In de app kun je je punten op Rik en Chris laten staan, die gaan vrijwel zeker door. Dat is ons advies.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s