Aflevering 5: Oorzaak en Gemol(g)

Molloten,

In de rubriek Oorzaak en Gemol(g) geven we je tips over op wie je stemmen moet en wie de aankomende aflevering het spel zal moeten gaan verlaten. Tot zover is Margriet éénmaal de Mol geweest, Chris éénmaal de Mol en kwam Rik tot nu toe twee keer als Mol uit de bus. Wie is de Mol na aflevering 5?tempel3

We beginnen met de verborgen aanwijzingen. Dat is er tot dusver maar één echte: Het raster in de Leugen of Waarheid-opdracht bestond uit 7 keer 2 vakken. 7-2 kan verwijzen naar 7 februari, de geboortedatum van Chris.

Verder hebben we nog een aantal lijstjes gemaakt van verdachten per opdracht. Bij de eerste opdracht waren Carolina, Marlijn en Margriet het meest verdacht, bij de tweede opdracht waren de verdachten Carolina, Martine en Margriet en bij de laatste opdracht waren dat Chris, Martine en Rik. Martine is dus deze aflevering het meest verdacht geweest, terwijl zij zich hiervoor eigenlijk niet verdacht heeft opgesteld.

De muzikale aanwijzing stuurt Carolina naar huis. Het liedje The Visitors is het eerste dat op een CD is uitgebracht. CD zijn eveneens de initialen van Carolina Dijkhuizen. De officiële naam van het nummer is Den Första, wat ‘de eerste’ betekent. Carolina trok als eerste twee kaartjes bij de opdracht op het strand. Bijna overduidelijk. Is het niet Carolina, dan is het Rik die moet vertrekken, maar hij is al tweemaal onze Mol geweest. We houden het op Carolina.

Het eindoordeel: Carolina vliegt eruit in aflevering 6 en Rik (80% zekerheid) (of Margriet, 20% zekerheid) is de Mol.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s