Aflevering 5: Als Muziek In De Oren

Molloten,

Zoals iedere die-hard Molloot nu sowieso wel bekend is, wordt er iedere week een muzikale aanwijzing naar de volgende afvaller vrijgegeven in de Roodshow van ex-kandidaat Jan-Willem Roodbeen. Voor deze ene keer was de muzikale aanwijzing op maandag, vanwege het incident dat donderdagavond bij de NOS plaatsvond. Wie gaat er afvallen. Dat onderzoeken we in Als Muziek In De Oren. De muzikale aanwijzing naar afvaller 5 is The Visitors van ABBA.graven2

De plaat waarop The Visitors staat is de eerste plaat die op een cd is uitgekomen. CD, dat zijn de initialen van Carolina Dijkhuizen. Daarnaast speelt Carolina een aantal musicals, waar bekende muziek van ABBA in voorkomt (Mamma Mia is één van die musicals met ABBA-muziek). De officiële naam van het nummer is Den Första, wat ‘de eerste’ betekent. Carolina trok als eerste twee kaartjes bij de opdracht op het strand.

Een andere – minder voor de hand liggende – aanwijzing is die van de gelijknamige letters. ABBA bestaat uit 2 A’s en 2 B’s. Elke A heeft dus een andere A als letter en elke B een andere B. De groepssamenstelling is ongeveer gelijk. Er zijn drie M’s: Marlijn, Margriet en Martine en die hebben gelijknamige eerste letters. Chris en Carolina, de twee C’s, hebben dat ook. Alleen Rik heeft niemand met dezelfde beginletter. Dan zou Rik dus moeten vertrekken. Maar aangezien Rik de Mol is (waarschijnlijk), is dat niet mogelijk.

Ons lijkt het nog steeds heel erg aannemelijk dat Carolina het veld zal moeten ruimen: er zijn 3 aanwijzingen die naar haar leiden. We mogen er wel vanuit gaan dat we mevrouw Dijkhuizen in aflevering 7 niet meer terug zien. Helaas.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Een Reactie op “Aflevering 5: Als Muziek In De Oren

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s