Aflevering 4: Muziek In De Oren

Molloten,

Elke week geeft Jan-Willem Roodbeen een hint die verwijst naar de afvaller van de aankomende aflevering. Deze hint is altijd (een deel van) een liedje. Voor de vijfde afvaller is de muzikale aanwijzing die van Therapy met het nummer Turn.spruitje3

Dit liedje lijkt voornamelijk te leiden naar Chris. Turn staat op het album Troublegum dat op 7 februari is uitgebracht. Dat is de geboortedatum van Chris. De zin and I know you’re on your own slaat ook op Chris, die na het vertrek van Ajouad er vrijwel helemaal alleen voor staat. Daarnaast is de band van oorsprong Iers, en Chris zijn bekendmaking was tijdens de uitzending van 3OpReis in Ierland.

Margriet zou ook nog degene kunnen zijn die moet vertrekken. In het liedje komt de zin I know when you lie voor. Margriet wist dat Martine loog toen ze zei dat ze de zwarte vrijstelling in bezit had. Rik had na de executie ook zo goed als zeker door dat Martine niet de zwarte vrijstelling heeft gehad. Martine speelt daarnaast dokter Ellen Goedkoop, die therapieën uitoefende op bekende Nederlanders. In haar voorstukje in aflevering 1 was ze tevens de spastische psychiater.

Kortom, deze aanwijzing wijst naar heel erg veel kandidaten. Er waren meer theorieën, maar die vonden we niet bruikbaar genoeg om in het rijtje te passen. Gaat het dan toch zo zijn dat Chris Zegers uit het spel vliegt? We hopen het niet: hij staat nog steeds vrij hoog op de verdachtenlijstjes. Martine geven we dan eerder de voorkeur, maar als Chris niet de Mol is is een exit bijna niet onvermijdelijk. Vul voor de zekerheid maar niet Martine in in welke poule dan ook, dat is ons advies.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Een Reactie op “Aflevering 4: Muziek In De Oren

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s