Aflevering 4: Verdieners en Verdachten

Molloten,

In aflevering 4 is er weer aardig wat geld verdiend (en verloren gegaan). In de rubriek Verdieners en Verdachten zoeken we uit wie er geld voor de pot binnenhaalt en wie er nauwelijks geld voor de pot heeft binnengehaald in aflevering 4. Vorige aflevering waren de kandidatensaldi als volgt:

Met welk bedrag gaan de kandidaten naar aflevering 4? 
Chris – €1240
Rik – €1040
Margriet – €590
Marlijn – €590
Martine – €440
Carolina – €390
Ajouad – €290
Viktor – €40

De eerste opdracht. De opdracht waar de kandidaten vakantiekiekjes moesten maken. De 250 Moleuro die per foto kon worden verdiend, verdelen we over het aantal kandidaten dat op die desbetreffende foto staat. Voor elke misgelopen 250 Moleuro trekken we 50 Moleuro af per kandidaat die niet of niet juist op de foto stond. Een foute foto, maar wel een goede kandidaat op de foto levert de kandidaat niets op. De kandidatensaldi worden dan bij deze opdracht de volgende  historisch huis voc logo

Vakantiekiekjes
Chris – €70
Rik – €70
Margriet – €70
Marlijn – €0
Martine – €125
Carolina – €0
Ajouad – €125
Viktor – €200

Bij de tweede opdracht werd er 750 Moleuro verdiend die door Chris en Marlijn werd opgehaald door de bakjes met het geld erin te kiezen. Voor de tweede opdracht zijn dit de

Russisch Roulette
Chris – €250
Rik – €0
Margriet – €0
Marlijn – €500
Martine –  €0
Carolina – €0
Ajouad – €0
Viktor – €0

Met de laatste opdracht is er jammer genoeg niets verdiend. Dit lag niet aan het feit dat de kandidaten te weinig namen kenden, maar aan het feit dat de kandidaten niet het aantal goed wisten te raden. Margriet, Ajouad en Chris kozen voor het hoogste aantal namen, en dat zou goed zijn geweest. De rest van de kandidaten koos voor minder goede namen, waarmee dus 1000 euro werd misgelopen, en ook de 500 euro werd door de rest van de kandidaten zò weggegooid. Daarom: Chris, Margriet en Ajouad krijgen er 300 Moleuro bij, bij de andere vijf halen we er 100 Moleuro af. De resultaten van het eiland:

Meet en Greet
Chris – €300
Rik – €100
Margriet – €300
Marlijn – €100
Martine –  €100
Carolina – €100
Ajouad – €300
Viktor – €100

Deze aflevering komen dan, door deze drie opdracht bij elkaar op te tellen, de volgende bedragen voorbij.

Na aflevering 4
Chris – €620
Rik – €30
Margriet – €370
Marlijn – €400
Martine –  €25
Carolina – €100
Ajouad – €425
Viktor – €100

Zo… dit is voor het eerst dat we na 1 aflevering vrijwel alleen maar groene bedragen zien. De Mol leek met het geld wel afwezig! Na aflevering 4 verdienden Rik en Carolina het minste geld, maar hoe zit dat nu in het totaal? Na vier afleveringen van Wie is de Mol? 2015 zijn dit de kandidatensaldi. De verdieners staan onderaan, de verdachten bovenaan.

Met welk bedrag gaan de kandidaten naar aflevering 5?
Rik – €1070
Chris – €620
Carolina – €490
Martine – €415
Margriet – €220
Marlijn – €190
Viktor – €60

Voor de vijfde aflevering zien we een duidelijke verschuiving. Chris, die in de eerste instantie bovenaan stond, heeft zijn negatieve bedrag in de vierde aflevering weten te halveren. Rik daarentegen heeft minder zijn best gedaan en is naar de eerste plek gestegen. Carolina is van de zesde naar de derde plek gestegen. Viktor is de enige die niet rood staat en heeft het meeste geld binnengehaald van alle kandidaten. Waar mogen we nu vanuit gaan? Viktor is niet de Mol. Carolina is ook niet de Mol, want als de Mol pas rond aflevering 4 écht in actie komt dan spreken we vaak van een slechte Mol. Rik en Chris hebben heel erg veel kans op het zijn van de Mol.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s