Aflevering 3: Titels

Molloten,

Zoals jullie inmiddels al bekend is, verwijzen de afleveringtitels van de afleveringen vaak naar de Mol. De titel verwijst dan naar een situatie of kerneigenschap die de Mol bezit. De titel van aflevering 3 was verraden. Wie of wat was verraden in aflevering drie en hoe kunnen we dit koppelen aan onze grote vriend De Mol?

Rik en Chris zaten in een vliegtuig en probeerden vanuit die positie het woord van de overige kandidaten te raden. Ze probeerden dus te raden van een afstand: ver raden. Verraden. Daarnaast wordt Margriet ook afgeschoten door haar bondgenoot Martine, waardoor Martine haar maatje verraadt. Carolina bemachtigt geen vrijstelling bij de test, en voelt zich op haar beurt weer door Viktor verraden.

De kandidaten zijn dus flink verraden deze aflevering, maar welke theorie nou naar de Mol wijst, is natuurlijk nog niet bekend, maar wellicht kunnen we door naar alle titels te kijken achter de Mol komen. Margriet en Rik kunnen nu tot twee keer toe worden gekoppeld aan de Mol, dus zij maken tot nu toe het meeste kans op Molschap volgens de titels.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s