Aflevering 3: Oorzaak En Gemol(g)

Molloten,

Op de dag dat de volgende aflevering begint kijken we altijd nog even terug naar de vorige aflevering. Wat is er gebeurd? Wie is de Mol en wie is de volgende afvaller? We bekijken alle mogelijkheden en doen een voorlopige eindvoorspelling, voor jouw pouls en voor onze eigen administratie.10933883_882950605102191_5696038173121780169_n

Bij de laseropdracht hebben we de tuktuk van Carolina niet in het spel voorbij zien komen. Wel zagen we een andere tuktuk: die met de initialen MOL. Zou de tuktuk van de Mol eigenlijk die van Carolina zijn? We gaan het zien.

In de twee opdrachten van de vorige aflevering hebben we twee verdachtenlijstjes samengesteld. In de eerste opdracht vonden we Martine, Marlijn en Rik verdacht, in de tweede opdracht waren Chris, Rik en Marlijn onze verdachten. Rik en Marlijn zijn deze aflevering tot twee keer toe verdacht geweest. Daarvoor zijn Rik en Marlijn ook al voorgekomen in onze lijstjes. Misschien moeten we ons meer op hen gaan focussen.

De muzikale aanwijzing is Anything Is Possible van Will Young. Deze muzikale aanwijzing zou kunnen leiden naar Chris of Rik, Ajouad of Viktor. De kans dat een man afvalt volgende aflevering is dus zeer groot. Ajouad lijkt ons de volgende afvaller, omdat hij letterlijk Alles Is Mogelijk zei gedurende de aflevering.

De titel verraden kan eveneens leiden naar Chris of Rik. De titel zou ook nog naar Carolina of Martine kunnen leiden. Deze titel geeft echter – zoals bijna altijd – geen uitsluitsel over wie de Mol is en wie niet. Wat wel opvalt is dat alle titels tot nu nog naar Rik kunnen leiden.

Dus, als je ons moet geloven, zeggen wij: Ajouad valt af in aflevering 4 en Rik is de Mol.

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s