Aflevering 3: Als Muziek In De Oren

Molloten,

Er is weer een nieuwe muzikale aanwijzing vrijgegeven naar de afvaller van volgende week. Vorige keer viel er niemand af,Executie1 omdat de Red Hot Chili Peppers uit vier mannen bestond en All Saints uit vier vrouwen, wat gelijk stond aan de groepssamenstelling van vier mannen en vier vrouwen momenteel. Volgende week is de Mol echter weer genadeloos en zal er iemand moeten vertrekken. Deze keer is het liedje Anything Is Possible van Will Young de muzikale aanwijzing.

Flying High (een deel van een zin uit het liedje), oftewel Hoog Vliegen, doet meteen denken aan Chris en Rik die tijdens de tweede opdracht in een watervliegtuig zaten. Zij vlogen hoog, maar we kunnen niet concreet zeggen dat het òf Chris òf Rik is die volgende week vertrekt. Ze zaten namelijk beide in het watervliegtuig. We moeten een concrete aanwijzing hebben.

Ajouad zegt in de aflevering rond de 38e minuut letterlijk ‘Alles is mogelijk.’ De titel Anything Is Possible betekent, naar het Nederlands vertaald, vrijwel hetzelfde. Ajouad zou volgens deze theorie het Mollenloodje leggen. Will Young werd geroemd door zijn deelname aan een talentenjacht. Viktor Brand zelf deed mee aan een talentenjacht in Nederland: So You Wanna Be A Popstar. Zou Viktor dan afvallen?

We denken dat de theorie van Ajouad nog het meest plausibel is. Ajouad valt volgende week af! Voorlopig. Want als jullie nog theorieën hebben, dan gaan we daar direct naar kijken en wanneer ze goed genoeg zijn, passen we dit bericht daar op aan. Kom regelmatig terug om te kijken!

Graafgroeten,
MollootBlog

Advertenties

Een Reactie op “Aflevering 3: Als Muziek In De Oren

  1. “Flying High” kan ook wat dat betreft op Ajouad slaan, want hij stond op het strand met een blauwe klamboe te “vliegeren” …dat samen met Will YOUNG en de andere aanwijzingen, doet mij inderdaad vermoeden dat het Ajouad is die vanavond het spel gaat verlaten.

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s