Aflevering 2: Als Muziek In De Oren

Molloten,

Elke vrijdag geeft Jan-Willem Roodbeen in de Roodshow tussen 14:00 en 16:00 uur op Radio 2 een muzikale aanwijzing. Dit is een (zin van) een liedje, die verwijst naar de afvaller van de aankomende aflevering. Er wordt altijd druk gespeculeerd over deze muzikale aanwijzingen. We zetten de meest plausibele theorieën hierover op een rijtje. Deze week is de muzikale aanwijzing Under The Brigde van Red Hot Chili Peppers, maar gecoverd door de meidengroep All Saints.

De meidengroep All Saints is in het Nederlands vrij vertaald Allemaal Heiligen. Carolina speelde in de musical Sister Act, waar nonnen een muzikaal stuk opvoeren. Nonnen laten hun leven achter hen om zich volledig op de religie te richten. Ze richten zich naar allemaal heiligen. Daarnaast is ze haar maatje Evelien kwijt, wat overeenkomt met de volgende passage uit de tekst van Under The Brigde: ‘Sometimes I feel like I don’t have a partner.’ 

Er is nog een andere theorie. Het is erg opvallend dat voor het nummer de uitvoering van All Saints gekozen is. De groep All Saints bestaat uit vier vrouwen, de Red Hot Chili Peppers bestaan uit vier mannen. De groepssamenstelling is eveneens vier mannen en vier vrouwen. Het is dus mogelijk dat er volgende week helemaal niemand afvalt en dat de groep uit 8 mensen blijft bestaan.

En voor de rest… zijn er eigenlijk nog geen theorieën. Heb jij een goede theorie? Meld het ons dan, dan passen wij dit bericht daar zo mogelijk op aan.

Graafgroeten,
MollootBlog

 

Advertenties

Een Reactie op “Aflevering 2: Als Muziek In De Oren

  1. Het kan ook op ajouad slaan. Hij presenteerde stinkend rijk en dakloos. Under the bridge…… En het gast over verslaafden/daklozen/drugsverslaafden.

    Wat minder sterk oftewel beetje te simpel😉: Marlijn en Carolina zingen beiden in coverbands (vrouwelijke vocals dus).

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s