Aflevering 1: Oorzaak en Gemol(g)

Molloten,

Nèt voor iedere volgende aflevering kijken we nog eens terug naar alle hints en aanwijzingen. Alle muzikale aanwijzingen en opdrachten lopen we in deze rubriek nog een keertje na. Wat gebeurde er allemaal aflevering 1 en wat gaat er in aflevering 2 gebeuren?

Eerst eens even alle hints op een rijtje zetten. De Mol heeft bij zijn brieven een lotusbloem achtergelaten. Chris speelde in een film met de naam Lotus. Chris komt tijdens de tweede opdracht in beeld met de samenstelling ‘C15.’ Dit zou erop kunnen duiden dat Chris de 15e Mol is. Carolina droeg erg nadrukkelijk groene nagellak gedurende aflevering 1. Groen is de kleur van de Mol. Evelien was de enige waarbij het computerscherm in gespiegelde richting was weergegeven. Ze zei ook dat ze nachtblind was. Op een van de schermen in het Verlaten Politiebureau staat Je Bent Hier. Dit zou subtiel kunnen verwijzen naar de Mol. Margriet is de enige die continue in de controlekamer blijft. Er komen veel tekenen van vuur en wierrook voor in de eerste aflevering, wat zou kunnen duiden op de achternaam van Viktor, welke Brand is.

In onze opdrachten in detail hebben we twee top drieën gemaakt. In de eerste opdracht waren Margriet, Ajouad en Viktor de hoofdverdachten. In opdracht twee waren dat Margriet, Ajouad en Chris. Margriet en Ajouad domineren dus de top 3 verdachten bij de opdrachten. Chris verdient in het algemeen klassement een derde plek voor nu.MBtrein6

Door de muzikale aanwijzing in de Roodshow kunnen we uitvissen wie er afvalt. Er zijn enkele theorieën. Volgens de theorieën zou het logisch zijn voor Viktor of Evelien om af te vallen. Let op: zet op hen dus ook niet je punten in in de app. Ze hebben een groot risico op afvallen volgende aflevering. Bekijk Als Muziek In De Oren – Aflevering 1 voor alle muzikale aanwijzingen.

De titel van aflevering 1 – lezen en schrijven. Margriet las het briefje van de Mol en vertelde daarna over het schrijven van brieven. Of zou de Mol alle geschreven briefjes ook gelezen hebben? Dan zou Margriet, Martine, Viktor of Marlijn de Mol zijn. Margriet komt in beide theorieën voor. Ze is deze aflevering volop aanwezig. De eindconclusie na aflevering 1 is dat Margriet de Mol is en Evelien afvalt in aflevering 2. Je kunt alle berichten kijken door op de categorie Aflevering 1 te klikken.

Graafgroeten,
MollootBlog

 

Advertenties

3 Reacties op “Aflevering 1: Oorzaak en Gemol(g)

  1. Pingback: MollootBlog·

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s