Welke opdrachten brengt aflevering 1?

Dag Molloten!

Nu seizoen 15 op het punt staat te beginnen, wordt het tijd om eens te gaan bekijken welke opdrachten er in de eerste aflevering gespeeld zullen gaan worden. Uit de leader en uit de beschrijvingen voor aflevering 1 in verscheidende televisiegidsen kun je natuurlijk het een en ander opmaken. Wat zullen we in aflevering 1 te zien krijgen? Hierbij, een kleine opsomming.

De eerste aflevering heet Lezen en Schrijven en er zal waarschijnlijk gelezen en geschreven worden. Of juist niet. Je weet het nou eenmaal niet met dit programma! Wat in ieder geval bekend is geworden van de TV-promo en van de uitzending van RTLBoulevard vandaag is dat de kandidaten op een druk treinstation op zoek moeten naar Sri Lankanen, waarvan ze foto’s hebben ontvangen. Er zitten 5 Sri Lankanen op een treinstation en die hebben allemaal iets bij zich. Danwel geld, danwel vrijstellingen.

De 10 kandidaten gaan in 5 duo’s op zoek op 5 verschillende peronnen, zo blijkt uit de promo. Pieter en Martine zijn en duo, Viktor en Margriet zijn een duo en ook Chris en Ajouad vormen een duo. Marlijn denkt dat er niets in de treinen kan liggen. Viktor is het daar niet mee eens, en hem zien we dan ook door de trein wandelen. Ook zien we dat Margriet wil blijven zoeken, en dat ze gestrest raakt wanneer Viktor maar een beetje voor zich uit staat te kijken.

Ook moeten zij in een oud verlaten fabriekspand op zoek naar geld. En in dat gebouw zijn camera’s. Heel veel camera’s. Het zou wat weg kunnen hebben van de opdracht in de verlaten televisiestudio die we vorig jaar in Hong Kong mochten aanschouwen. Het blijkt dat de camera’s zijn gekoppeld aan televisieschermen, die opeens zichzelf uitschakelen of uitgeschakeld worden door bepaalde personen. Evelien vraagt nog of ‘het dan niet de camera is,’ Ajouad meldt nog dat hij uit de ruimte vertrekt en ook dit beloofd een spannende opdracht te worden.

Dit lijken vooralsnog de enige twee opdrachten te zijn van aflevering 1. Wel is duidelijk dat de kandidaten enorm onder de indruk zijn van elkaar en het spel, en dat de Mol in de eerste aflevering al flink toeslaat. 1 januari gaat het spektakel van start. Zorg dat je thuis blijft!

MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s