Wie is de Mol? 2015 het seizoen van de bondgenootschappen

Pers

Foto; Evelien Bosch

Hallo Molloten!

Vanochtend vond in het Vondelpark in Amsterdam de perspresentatie van het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? plaats. Daar werden een aantal feiten onthuld, waaronder een paar onverwachte.

De kandidaten beginnen, zoals we allemaal al heel erg lang weten, op het eiland Sri Lanka. Art Rooijakkers meldde op de perspresentatie dat ze door verschillende werelden reizen. Deze uitspraak versterkte hij door te zeggen dat ze eerder dan ooit terugkeren naar Nederland. Of hier de serie ook is geëindigd, kunnen we niet met 100% zekerheid van de bron aannemen.

Ook vertelde Art dat dit het seizoen is van de bondgenootschappen: verreweg de meeste, sterkste (maar ook zwakkere) bondgenootschappen werden dit seizoen gesloten. Daarnaast kent het vijftiende seizoen ook allerlei nieuwe spelelementen. De verwachtingen van seizoen 15 zijn heel hoog, en de crew hoopt aan deze verwachtingen te kunnen voldoen.

Vanavond zendt RTLBoulevard om 18:35 een samenvatting uit van de perspresentatie en spreken zij met kandidaten en Art. Het vijftiende seizoen begint op 1 januari 2015 om 20:30 op NPO1.

MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s