Vanavond weer een kandidaat bekend

zegersDag Molloten!

Vanavond wordt er weer zo goed als zeker een nieuwe kandidaat bekendgemaakt. Dat blijkt uit een tweet die de Mol plaatste onder zijn account @IkBenDeMol:

In deze tweet geeft hij coördinaten door: 53° 21′, 6° 16′. Daarachter staat vermoedelijk een tijd; de tijd wanneer deze kandidaat bekend zal worden gemaakt. De coördinaten verwijzen – afhankelijk van de manier van zoeken – naar twee verschillende plaatsen die kunnen duiden op twee verschillende kandidaten die niemand op zijn lijst heeft gezet. Zelfs wij niet.

MB - Kaart JUDHPWanneer je de coördinaten 53° 21′, 6° 16′ intypt in de zoekmachine, geeft hij de locatie Dublin, Ierland weer. In 3OpReis, wat vanavond om 19:50 op televisie komt, wordt een reis ondernomen richting Dublin door niemand minder dan Chris Zegers. Na zijn Twitter te checken heeft hij afgezien van twee retweets tussen 10 mei en 31 mei geen tweets meer geplaatst. Kandidaatschap van Zegers is dus mogelijk.

Echter, als je de coördinaten 53° 21′, 6° 16′ intypt in de routeplanner van Nederland, komt daar een bedrijf uit: Woonvereniging Park Welgelegen. En laat deze woonvereniging nu net liggen aan het Jochem Uytdehaage-plantsoen, en laat Jochem Uytdehaage nu net een bekende schaatser zijn. Zijn Twitteraccount heeft alleen geen Twitterstilte en Uytdehaage leek gewoon in Nederland te zijn gedurende de opnameperiode.

Doen we nog een andere poging, en typen we alle coördinaten in inclusief de tijd 19:50, dus 53° 21′, 6° 16′ 19:50, dan komen we uit op een locatie in – jawel – de Filipijnen! De Filipijnen was het tweede land dat vorig jaar door de deelnemers bezocht werd. We belanden in de stad Manila een straat die gewoonweg ‘6th’ is genoemd  Hier is tot nu toe geen aanwijzing naar gevonden.

Chris Zegers lijkt dus de zevende kandidaat te zijn die bekend gemaakt wordt vanavond in de aflevering van 3OpReis.

MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s