Hint vrijgegeven richting vierde kandidaat seizoen 15

Hallo Molloten!

Vanavond is om 22:55 in de uitzending van Shownieuws een hint vrijgegeven richting de vierde kandidaat van Wie is de Mol?. In de uitzending werd gesproken over een krantenartikel, waarin naast Rik, Marlijn en Viktor de vierde kandidaat gespot zou kunnen worden. Verder liet Patty Brard nog onderstaande foto zien, die een hint weggeeft naar deze vierde kandidaat met als titel: ‘Volgens deze krant weten jullie al wie ik ben.’

MOL

Het onderschrift van de foto op wieisdemol.nl laat weten dat de kandidaat zelf de foto gemaakt heeft. De persoon die de krant vasthoudt is dus niet de kandidaat, maar de kandidaat heeft zelf de foto genomen. Het krantenartikel is geschreven in samenwerking met de collega’s van Tunnelvisie, die van te voren kandidaten voor het vijftiende seizoen hebben geprobeerd vast te stellen. Daarvan hebben zij er al drie correct weten te raden. De indruk doet dus vermoeden dat deze vierde kandidaat ook op hun lijstje staat, ook met kijk op de titel van de foto.

De persoon op de stoel reist uds in ieder geval regelmatig met de trein. In het artikel dat geschreven is worden zes namen genoemd: Steffen Haars, Giel Beelen, Martine Sandifort, Margriet van der Linden, Ajouad El Miloudi en Evelien Bosch. Beelen was gewoon in Nederland gedurende de opnameperiode. De andere vijf hebben echter nog wel kans op deelname.

Morgen wordt de kandidaat hoe dan ook bekend gemaakt.

MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s