Is Sri Lanka de jubileumbestemming van WIDM?

Dag Molloten!

Verschillende Molloten op het internet zijn aan het puzzelen met de achtergronden van de persfoto’s of zij daar mogelijkerwijs een locatie uit kunnen halen. Verschillende bronnen – zoals Traveljunkie en Molzkovicz op wieisdemol.com – zitten te denken aan Sri Lanka, Azië als volgende bestemming. De persfoto’s van zowel Rik als Marlijn momenteel zijn genomen bij de F.O.S.E. Market in de wijk Pettah in Colombo op het eiland Sri Lanka.

Bij beide persfoto’s is overduidelijk het overdekte winkelcentrum te zien, vlak achter de hoofden van beiden. Ook de rode bus komt overeen met die op de persfoto’s. Zelfs de boom links op het plaatje komt volledig overeen met de situatie in Colombo, Sri Lanka. De F.O.S.E. Market is een markt waarop zelfstandigen hun producten aan de lokale bevolking kunnen verkopen. Naast voedsel zijn er ook kleding, schoenen, kookgerei en huishoudproducten te koop. Sri Lanka lijkt de eerste locatie die de kandidatengroep en crew zal bezoeken.

UPDATE: Door een gesprek met Viktor Brand in de ochtenduitzending van GIEL! is bekend geworden dat Sri Lanka inderdaad de jublieumbestemming is van Wie is de Mol?. 

MollootBlog

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s