Volgende nieuwe kandidaat is een vrouw

10576957_792071390836302_977093885385047888_n (1)Hallo Molloten!

De volgende kandidaat die bekend wordt gemaakt als deelnemer aan het nieuwe seizoen Wie is de Mol? is hoogstwaarschijnlijk een vrouw. Dat blijk uit een foto die Wie is de Mol? op Twitter en Facebook heeft geplaatst. Deze kandidate zal op het Televizier Gala samen met Rik van de Westelaken op de rode loper verschijnen.

Er worden veel gokken gedaan. Zo worden Karin Bloemen, Simone Kleinsma en Marlijn Weerdenburg (die met Rik uit eten is geweest afgelopen week) meerdere malen genoemd. Hier en daar wordt ook gegokt op Ionica Smeets en Willemijn Verkaik.

Om eerlijk te zijn, zijn Ionica Smeets en Karin Bloemen uitgesloten. Beide zijn in de opnameperiode ofwel live op televisie gekomen, of hebben op de planken gestaan gedurende de opnameperiode. Omdat dit ruim van te voren gepland is en je niet kunt bepalen wanneer je zal afvallen, zijn beide uitgesloten van deelname. Simone Kleinsma heeft geen Twitter, maar ook zij lijkt ons uitgesloten omdat ze samen met ex-Mol Jon van Eerd bezig was met de musical Moeder, Ik Wil Bij De Revue.

Willemijn Verkaik had een Twitterstilte van 8 tot en het 18 mei, Marlijn Weerdenburg van 16 mei tot 1 juni niet. Beide dames zijn dus potentiële deelnemers. Willemijn Verkaik of Marlijn Weerdenburg zou de volgende kandidaat moeten zijn.

MollootBlog

 

 

Advertenties

Reageer...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s